Slut fred med dit viljestærke barn - og dig selv!

Slut fred med dit viljestærke barn - og dig selv!

De fleste forældre til viljestærke børn har oplevet et liv med kamp, uro, fortvivlelse, vrede, nedsmeltninger og fuldstændig at miste troen på egne evner og kunnen. Derfor har jeg skrevet bogen “Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv”, som du kan købe lige her (LINK). Men vi har ikke talt så meget om hvad der sker når vi så slutter fred. Det har jeg skrevet en masse om i min bog, men jeg synes det er vigtigt at have fokus på livet efter at vi slutter fred med os selv og med vores viljestærke barn.

Hvad betyder det at slutte fred med vores viljestærke barn?

At slutte fred betyder med vores viljestærke barn betyder helt praktisk at du stopper med at prøve at fixe dit barn, du stopper med at tænke, der er noget galt med dit barn, du stopper med at tænke at du har gjort noget forkert, eller at det må være dig, der er ansvarlig for, at dit barn er, som det er. Du slår simpelthen op med den måde at tænke på.

Dit viljestærke barn er ok!

Du er ok!


Fordelen ved at slutte fred med familiens viljestærke barn er, at

  • I samarbejder

  • I nyder livet sammen

  • I går igennem livets og familiens udfordringer, uden dårlig samvittighed og med en tro på at I nok skal klare det i fællesskab

  • Som forældre samarbejder I og støtter hinanden, også selvom I til tider er uenige

  • Dit viljestærke barns selvværd vil vokse og det vil mere og mere få tillid til og troen på, at det er ok og unik

  • Livet handler mere om at have det godt end overlevelse

  • I ved at i gør tingene meget anderledes end andre mennesker, og det er ok

  • Du står stærkt i konflikterne, fordi der er meget færre af dem


Hvis du sidder og tænker, at det kan du da ikke, og det er slet ikke så simpelt for dig og din familien, som det jeg beskriver her.

Til det kan jeg kun sige. "Jo, det er. Jeg har set det ske så mange gange før. Det er så små ting der skal til at skabe store forandringer."

Forældre, som tænkte sig selv som umulige at hjælpe og så læser de min bog, eller kommer på mit forløb om viljestærke. (Læs mere her), og så ændrer tingene sig meget hurtigt. Også dem der tænker sig selv som lost cases.


Her er 5 ting det IKKE kræver for at slutte fred med dit viljestærke barn, og dig selv

  1. Vi skal ikke tage arbejdshandskerne på, smøge ærmerne op og skabe en masse forandring på meget kort tid. Det har ingen af os overskud til, og det er alt for overvældende

  2. Vi skal ikke lære en ny metode, hvor vi hele tiden skal have arbejdspapirer liggende, så vi husker at få sagt de rigtige ting på den rigtige måde på de rigtige tidspunkter.

  3. Vi skal ikke lave hverken dig eller dit barn om.

  4. Vi skal ikke i langvarig terapi (tværtimod, jo kortere tid og jo færre ting der skal ændres, jo bedre)

  5. Vi skal ikke på overarbejde


Faktisk handler det helt enkelt om at tænke på en ny måde, og se dit viljestærke barn og din familie med nye øjne. Og når du gør det, så vil resultatet være, at der helt automatisk sker forandring, for så begynder du at gøre noget nyt, og derfor sker den vildeste forandring i familien, når du slutter fred med dit viljestærke barn.


Jeg har skrevet bogen: Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv! fordi det kan føles meget kompliceret og svært at finde en vej, når man er forælder til et viljestærkt barn Det jeg ville ønske alle forældre til viljestærke børn vidste var at det er ret simpelt, når du bare ved hvad du skal gøre og er klædt på til opgaven og præcis det lærer du i bogen.

Her er hvad familierne selv siger om at læse bogen og slutte fred:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er så rørt, glad, lettet, erkendende og fuld af håb om at det hele nok skal gå. En ny følelse og begejstring over at se mit fantastiske viljestærke barn i nyt lys og forsøge at være den bedste forældre for hende, som jeg kan og nu med nye værktøjer i baglommen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg ved ikke hvordan jeg skal takke og beskrive min taknemmelighed andet end jeg kan sige at din bog med sikkerhed vil være en stor årsag til bedre trivsel for min datter, men ikke mindst også for mig som mor.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg elsker den fordi, den giver min søn lov til at være som han er.

Og jeg elsker den fordi den giver mig lov til at elske ham som han er og ikke hele tiden skulle forsøge at ændre ham så han passer ned i kassen.

Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv!

Du kan gøre som 6000 andre forældre og få fingrene bog: Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv! og komme igang med at skabe forandring..

Previous
Previous

Nej, derfor er du ikke en dårlig mor!

Next
Next

6 dilemmaer ved at have et viljestærkt barn!