Online forløbet starter den 30. april 2020…

Hvor frustrende er det lige..

jeg hører det ofte fra forældre, der kommer til mig og siger: Mit barn hører ikke efter…

Savner du god energi og hygge i familien, og har du ikke fundet nøglen til, at dine børn hører, hvad du siger?  

Tal så dit barn hører dig!  

Kender du det? 

Du bliver enormt frustreret. Du gentager dig selv gang på gang og begynder til sidst at tælle, hvor mange gange, du skal gentage dig, før du får en reaktion. 

Det udfordrer dig, at du ikke får nogen reaktion, og nogle gange ender du med at råbe af dine børn, bare for at få deres opmærksomhed. Tristheden over ikke at kunne nå dit børn fylder, fordi du bare ønsker en let og ukompliceret kontakt med dit barn.  

Hvor mange gange har du ikke prøvet at få dit barn til at slukke for computeren, fordi i skal spise, eller forsøgt at få dit barn til at hænge sin jakke op, når de træder ind af døren, eller talt for døve øre, når du for tyvende gang annoncerer, at det er sengetid… Ja, man bliver helt træt bare ved tanken, ikk?  

Vi kender det alle sammen. Vi vil så gerne at vores børn hører, hvad vi siger og allerhelst første gang vi sender et budskab eller en besked til dem.  

Men det er sjældent det, der udspiller sig.  

Du gentager dig selv gang på gang og lige lidt hjælper det. Og du gør dig virkelig umage med ikke at tale med hård tone eller at hæve stemmen for at dit budskab igennem…Men du ender med at råbe og skælde ud og sige alle de ting, du bare ved ikke giver mening at sige.  

Derfor er det vigtigt, at du ved hvornår, hvordan og hvad du siger.  

Og det er det du lærer i dette online forløb.  

Det handler om at vide mekanismerne bag et budskab. Hvornår er dit barn klar til at modtage dit budskab og hvordan sender du dit budskab afsted, så du med sikkerhed ved, at det lander og bliver hørt af dit barn.  

Det handler ikke kun om, hvad vi siger, men ligeså meget om timing, intuning på vores børn og os selv, overskud og underskud.  

Løsninger ligger ikke alene ved at tale tydeligt og præcist, eller bare at blive ved med at gentage. Det handler om at skabe solide kanaler ind i dit barns øre, så de som step et overhovedet hører det du siger.. For det er netop step et.  

De skal kunne høre, det vi siger, og så er step to, hvordan budskabet bliver sagt og step tre, hvad vi siger.  

 Det er det du lærer på online forløbet: Tal så dit barn hører dig! 

Ja tak, jeg vil gerne lære at tale så mit barn hører mig!