Lyt til din egen stemme, og tag din familie tilbage….udkommet 21. marts 2019

Det har aldrig været meningen, at din familie skal være pletfri og perfekt. Familien er et laboratorium, hvor du har lov til at eksperimentere. Men det kan være svært i en verden fuld af stemmer, der blander sig med din egen, når det handler om, hvordan familielivet skal være og ikke være for at være vellykket.

En vellykket familie- er sjældent særlig køn! BOG

En vellykket familie – er sjældent særlig køn! hjælper dig med at forsimple forældreskabet og at finde lige præcis din vej. Med bogen i hånden åbner du døren ind til et familieliv, hvor du føler dig okay, som du er, og hvor familielivet kan være simpelt og føles som et frirum. Du får ikke en masse nye råd og regler. Til gengæld får du troen på, at de bedste løsninger allerede findes i dig. Dem bliver du gennem bogen og bogens øvelser guidet til at finde.

Små ændringer skaber store forandringer. Det behøver ikke at være svært at være en børnefamilie, hvis bare du husker, at en vellykket familie sjældent er særlig køn.

Du kan købe bogen her!

Pris: 279 kr + porto 38… Den bliver leveret direkte i din postkasse..

Familierådgiver Smilla Lynggaard har siden 2012 hjulpet børnefamilier med at vende hverdagen om og ruske op i normer. Hun løfter forældrene, så de tør stå stærkt i sig selv og dermed bliver i stand til at skabe de forandringer, der fungerer i deres familie.


Marie Moesgaard

Marie Moesgaard, familieterapeut og min skønne kollega har skrevet en anmeldelse af min bog: En Vellykket familie- er sjældent særlig køn! Hun skriver:

“Så. Det er med stor glæde, jeg bekendtgør, at jeg nu har TO bøger om børneopdragelse, jeg selv har lyst til at læse flere gange, og hellere end gerne anbefaler til andre.”

Hop over på Marie’s blog og læs resten af anmeldelse og tag lige et kig på hendes hjemmeside.. Jeg kan på det varmeste anbefale Marie, som familieterapeut. Hop på bloggen her….


Jael Lauritzen

Jael Lauritzen, Psykoterapeut MPF.. Min kære og smadder dygtige Jael har skrevet en anmeldelse af min bog: En Vellykket familie- er sjældent særlig køn! Hun skriver:

“Bogen er spækket med små øvelser og gode råd, samt masser af omsorg og anerkendelse af, at det bare ikke altid er snorlige at være en familie, men vi skal finde VORES vej i det.”

Læs hele anmeldelsen her, 
Og tjek Jaels hjemmeside og blog ud, og tjek lige ud alt det hun kan hjælpe med..Jael får også mine varmeste anbefalinger…