Metoder. Hvad er vigtigt at vide!

metoder.png

Hvornår kan metoder være farlige og hvornår kan de være brugbare?

Det kan til tider være svært at finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert i denne jungle af viden, tip, bøger, metoder og gode råd.

Og derfor er det så vigtigt, at du finder svarene i dig selv, før du begynder at søge på nettet…

Du skal finde eller genfinde kontakten til din egen indre stemme. Vi kan også kalde den din mavefornemmelse, eller dit eget indre kompas, for det er der, de rigtige svar ligger for lige netop dig.

Når jeg så skriver, at metoder kan være ligefrem farlige, så er det fordi, hvis du giver dig til at søge svar på, hvad der er rigtigt og forkert for dig som forældre, hos dine venner, familie eller på nettet, så er der en chance for, at du bliver skuffet, forvirret, eller måske allerværst mister modet og troen på dig selv.

Men hvis du først har mærket efter og spurgt dig selv…

  • Er jeg ok med at fx have børn i sengen?

  • Eller er jeg ikke ok med at have børn i sengen?

Så har du nu en mulighed for at søge inspiration og hjælp på nettet..

Så googler du fx.: Samsovning og hygge.

På den måde får du en masse tip til, hvordan det kan blive godt og hyggeligt og hvordan i kan få det til at fungere for jer.

Og eller hvis du ikke vil have børn i sengen kan du fx google: Børn i egen seng og hygge.

Så får du nogle svar der. Men skriv aldrig: ER DET OK AT HAVE BØRN I SENGEN?

For så risikerer du dommedagsprofetier og meget andet du ikke har lyst til at tage stilling til. Derfor kan metoder være brugbare, når vi finder noget, der passer til os som forældre, og når det føles rigtigt ift. vores indre kompas.

Faren er, at vi tilpasser os en metode uden helt at kunne mærke om metoden er ok eller ej. En metode skal altid passe til dig og din familie, og aldrig omvendt.

Så spørg først dig selv.

Og når du mærker, hvad der føles rigtigt og vigtigt for dig, din familie og dine børn, så google løs, læs bøger eller søg hjælp til det du ønsker hjælp til…

P.S. Jeg har skrevet bogen: Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv! Som tager dig på en rejse hjem til dig selv, hvor du får kontakt med dit indre kompas og derfor kan finde svarene i dig selv. Du kan tjekke bogen ud her)

Previous
Previous

Sådan skaber du tid til dig.

Next
Next

Når familien ikke er, som du har drømt om!