Dårlig samvittighed!

Dårlig samvittighed – Sådan bliver den din styrke!

Den dårlige samvittighed. Den kan dræne for al energi.

Men, du kan også vælge at byde den velkommen, være nysgerrig på hvorfor den er kommet ind i dit liv og hvad den vil fortælle dig. På den måde kan du omsætte den dårlige samvittighed til energi og måske endda til forandring. For ofte føler du dig måske hjælpesløs overfor den dårlige samvittighed, men du kan faktisk gøre noget ved den.

Den kommer ofte, når du har så travlt, at du ikke længere kan se, hvad der er godt for dig. Derfor hvis du byder den velkommen, kan du tage stilling til dit liv og hverdag, og spørge dig selv om den er god for børn og voksne i din familie. Hvad er godt, og hvad kan jeg med fordel gøre mere af, og hvad kan jeg have fokus på at gøre mindre af. Skal jeg lave ændringer ift mit arbejde, så en af os forældre måske arbejder mindre en periode, eller skal jeg lave madplaner etc. Så faktisk kan den hjælpe dig med at lave de ændringer, der skal til for, at du kommer tættere på det liv, du ønsker at leve. Men som start skal du turde byde den velkommen.

Dårlig samvittighed kommer også kun til ambitiøse mennesker, der ønsker at prioritere, optimere og få det bedste ud at det de har…

SÅ byd den velkommen, drik et glas champagne med den dårlige samvittighed og tak den for at komme ind i dit liv, og for komplimentet fra den: “Nemlig, at du er ambitiøs!”

P.S. Hvis du vil læse mere om hvordan du dealer med dårlig samvittighed, kan du læse mere her..