Lyd-bogen slut fred med dit viljestærke barn og dig selv!

Skrevet af Smilla Lynggaard, indlæst af Merethe Coridon.. varighed 3 timer og 5 min.

Bogen er nu allerede læst af over 2000 og nu har du så mulighed for at sidde i din ynglingstol med en kop the og lytte til bogen, eller have den på farten… God fornøjelse…

Om Bogen:

Lydbog: Slut fred med dit viljestærke barn- og dig selv!

Med denne bog i ørene har du taget et vigtigt skridt. Et skridt mod at skabe det familieliv, du længe har drømt om.. Du vil lære hemmeligheden om hvordan du slutter fred med dit viljestærke barn og dig selv. Det er den mest simple tilgang til at skabe forandring og hurtigere end du har troet muligt.

Slut fred med dit viljestærke barn -og dig selv gør dig klogere på dit barn og viser dig, hvordan verden ser ud fra barnets perspektiv.
Du lærer, hvordan ændringer i din egen adfærd og i dit tankesæt kan skabe en familie i udvikling og et barn, hvor viljestyrken får lov at være en styrke.

Her er ingen løftede pegefingre, men masser af støtte til dig som forælder, der ønsker at slutte fred med dit viljestærke barn, hvad enten dit barn er 2 eller 12 år.

Bogens øvelser får dig til at reflektere over dine værdier og hjælper dig med at ændre uhensigtsmæssige handlinger og ikke mindst med at få lavet en værktøjskasse, du kan tage frem i tilspidsede situationer.

Med denne bog vil du kunne skabe et frirum for både børn og voksne – og gå fra kaos til kærlig familie.

 

Bogen Slut fred med dit viljestærke barn -og dig selv er usædvanligt inspirerende og beskriver meget præcist de følelser, dilemmaer og udfordringer man står med som forælder til et viljestærkt barn. Jeg kunne ikke slippe den, for pludselig forstod jeg min datter, vores konflikter og mig selv.. Havde jeg dog bare kendt til denne bog tidligere. Bogen har givet mig forståelse, refleksioner og løsninger. Og det virker. I dag har jeg en ro og accept, der betyder, at min datter kan vokse op som den hun er.”
Mette Bau, 41 år, mor til tre, hvoraf pigen på 10 er viljestærk

Køb lydbogen her

Prisen for lydbog er 250 kr, og du får adgang, lige efter du har betalt.

Køb lydbogen med for 121 kr

Prisen for lydbog og bog er samlet set 400 kr + porto (38 kr) hvor du får direkte adgang til lydbogen. Bogen bliver sendt til dig inden for 3 dage og lander direkte i din postkasse.

God fornøjelse.