Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv!

Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv!  har nu hjulpet over 3000 familier…

Bog: Slut fred med dit viljestærke barn!

Bogen:

Med bogen Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv! i hånden har du taget et vigtigt skridt. Et skridt mod at skabe det familieliv, du længe har drømt om.. Du vil lære hemmeligheden om hvordan du slutter fred med dit viljestærke barn og dig selv. Det er den mest simple tilgang til at skabe forandring og hurtigere end du har troet muligt.

Bogen gør dig klogere på dit barn og viser dig, hvordan verden ser ud fra barnets perspektiv.

Du lærer, hvordan ændringer i din egen adfærd og i dit tankesæt kan skabe en familie i udvikling og et barn, hvor viljestyrken får lov at være en styrke.

Her er ingen løftede pegefingre, men masser af støtte til dig som forælder, der ønsker at slutte fred med dit viljestærke barn, hvad enten dit barn er 2 eller 12 år.

Bogens øvelser får dig til at reflektere over dine værdier og hjælper dig med at ændre uhensigtsmæssige handlinger og ikke mindst med at få lavet en værktøjskasse, du kan tage frem i tilspidsede situationer.

Med denne bog vil du kunne skabe et frirum for både børn og voksne – og gå fra kaos til kærlig familie.

Sagt om bogen: Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv!

“Bogen Slut fred med dit viljestærke barn -og dig selv er usædvanligt inspirerende og beskriver meget præcist de følelser, dilemmaer og udfordringer man står med som forælder til et viljestærkt barn. Jeg kunne ikke slippe den, for pludselig forstod jeg min datter, vores konflikter og mig selv.. Havde jeg dog bare kendt til denne bog tidligere. Bogen har givet mig forståelse, refleksioner og løsninger. Og det virker. I dag har jeg en ro og accept, der betyder, at min datter kan vokse op som den hun er.”


 

“Jeg har lige læst din bog og jeg elsker den!

Jeg elsker den fordi, den giver min søn lov til at være som han er.
Og jeg elsker den fordi den giver mig lov til at elske ham som han er og ikke hele tiden skulle forsøge at ændre ham så han passer ned i kassen.”

Mor til viljestærk


 

“Jeg sidder her med et vandfald af tårer løbende ned af mine kinder efter jeg igennem de 2 sidste dage har fået læst din bog “slut fred med dit viljestærke barn”.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal takke og beskrive min taknemmelighed andet end jeg kan sige at din bog med sikkerhed vil være en stor årsag til bedre trivsel for min datter, men ikke mindst også for mig som mor.”


 

“Jeg må simpelthen bare sige: wow!
Endelig fik jeg ord på en hel del undren, frustrationer og evindelig udkørthed.
Jeg har to børn – begge viljestærke.
Din bog har været en kæmpe hjælp for mig og min familie.”


 

Jeg har købt den som lydbog og kan slet ikke fatte, hvor langt det allerede har rykket! ,har kun hørt 6 kapitler, men ved små ændringer er det en helt anden dreng (stadig vredesudbrud) MEN de bliver lynhurtigt overstået pga min reaktion nu👏 glæder mig til at høre resten og vil bare anbefale den”


 

Frejamay har skrevet en anmeldelse af min bog. Tak for dine fine ord og støtte. Du kan læse den her

Provinsmor har skrevet en anmeldelse.. Tak Tina for den fine anmeldelse. Den kommer her