Online forløb: Slut fred med dit viljestærke barn!

Online forløb: Slut fred med dit viljestærke barn!

Har du endnu ikke fundet nøglen til at slutte fred med dit viljestærke barn? Og savner du overskud, god energi og hygge i familien.

Føler du at selvom du kæmper med at skabe forandring, at du ikke rigtig kommer nogen vejen eller at forandringen bare ikke sker. Og er du ved at løbe tør for ideer og tænker dig selv og din familie, som lidt af en lost case, hvor i bare ikke er egnet til det med familien.

Men et sted inderst inde har du stadig en tro og et håb om, at du faktisk kan lave det om. Du har bare ikke fundet de rette redskaber og værkstøjer til lige netop dig og din famillie endnu. Og du ved bare at livet i familien kan være så meget sjovere og lettere for jer..

“Jeg har selv været der, og jeg ved at det ikke er et sjovt sted at være. Jeg har selv følt mig totalt uduelig, og tænkt at jeg slet ikke skulle have fået børn….

Og da jeg følte mig mest uduelig kastede jeg mig over en masse foredrag, bøger og googlede på nettet…Men lige lidt hjælp det, tværdimod blev jeg bare mere frustreret..Vi tog en beslutning, vil ville stoppe med at søge udenfor os selv og vi ville skabe forandring!  

Forandringen kom og overraskende hurtigt, da vi som familien stoppede op og besluttede at vi ikke længere ville kæmpe. Vi ville støtte hinanden, give hinanden plads til vores forskelligheder, vi ville ikke længere kæmpe med at ændre hinanden. Nej, vi var alle ok som vi var..

Det var step et og det gav så vildt stor forandring i vores liv, at vi derfra ændrede og så på alt det vi gerne vil ændre på.. nemlig støtte os selv og vores børn til at deale med store følelser, som vrede og glæde..

Vi accepterede, at vi er en familie, der lever i ekstremerne og fandt ud af, hvordan vi kunne have det sjovt samtidig…

Så nu er der plads til os alle, vi har fået skabt den familie, som jeg i mange år kun kunne drømme om. Jeg tog den lange vej, men vejen for dig behøver slet ikke være så lang, for jeg har gået vejen før dig, og jeg ved hvad der virker, og også en del om hvad der ikke virker…”

Derfor har glædet mig til at introducere mit forløb for dig, det har været så længe under vejs, men alt er faldet på plads, og jeg har samlet min bedste viden og værktøjer til dig..

Så tadaaaaa, her kommer det, online forløbet: Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv! Der er plads til dig, som bare er klar til at skabe forandring.. Og ja, det kan blive dig.

Det her får du ud af online forløbet:  Slut fred med dit viljestærke barn!:

 

 • Du finder ro i at du er den du er og at du er ok.
 • Du lærer hvordan du støtter dit viljestærke barn i at være god ligesom som han/hun i virkeligheden er
 • Du bliver klædt på til at blive i dig selv, også i tilspidsede situationer.
 • Du får redskaberne til at fixe situationen, hvis du nu skulle komme til at skælde ud
 • Du lærer at prioritere det der er vigtigt for dig, og også hvad der er mindre vigtigt at bruge dit fokus og krudt på.
 • Du får et barn der trives og stopper med at kæmpe med dig og din familie.
 • Du finder styrken i dig selv og ved at du til enhver tid kan finde svarere i dig selv, og tilliden til at alle svarene har du hos dig selv..
 • Du bliver klædt på til at deale med konflikter uden at skælde ud, blive utålmodig eller handle fra irritation
 • Du vil opleve at tingene falder på plads i familien, at der bliver plads til hygge og sjov og nærvær, og samtidig bliver du god til at passe på den vigtigste i dine børns liv- nemlig dig!
 • Måske vigtigst af alt, du finder ud af, at du er eksperten i dit liv..

Derfor har jeg lavet forløbet: Slut fred med dit viljestærke barn- og dig selv!  

Og derfor er forløbet ikke til dig, der kører med klatten, som forælder. Det kræver ikke at du har masser af overskud og tid til at lave forandring.  Forandringen kommer af sig selv, når du begynder at møde dit barn på en ny måde.

Det er derfor lavet til dig, som er udfordret som forælder, så du finder modet og troen på dig selv igen som forælder. Samtidig bliver du klædt på til at løse konflikter, give dig selv og dit barn en god selvfølelse, deale med dit barns vrede og masser af andre emner.

Praktisk om forløbet:

Forløbet er 5 moduler fordelt på 5 uger. 

Hver uge vil der være et et modul, altså et emne, som hver gang vil bringe dig tættere på dig selv og dit barn, give dig større styrke og viden, så du føler dig klædt på til de svære og tilspidsede situationer, der kan opstå i familie.

Modul 1: Hverdagen med dit viljestærke barn og din families GPS  

 • Hverdagen med et viljestærkt barn
 • At føle sig som en dårlig forældre, og hvordan kommer du til at føle dig ok igen!
 • Find svarene i dig selv, og stop din søgen
 • Dine og familiens værdier, som kan blive lige netop din families gps

Modul 2: Find jeres vej til at skabe den familie du ønsker  

 • Tag nye briller på, og se hvordan forandringen begynder at komme, nærmest helt af sig selv
 • Den fleksible vej, hvor der er plads til alle, er vejen til at slutte fred i familie og med dit viljestærke barn.. men fleksibel, hvornår og hvordan? Her bliver du klædt på til at tage en ny vej, hvor livet i familien bliver både nemmere og meget sjovere..
 • Vi sætter fokus på dig, fordi du er den vigtigste i dit barns liv..

Modul 3: Sådan støtter du dit barn, så det får god selvfølelse

 • Skab god selvfølelse, hvordan gør du det?
 • Selvfølelse kontra selvtillid, hvad er forskellen?

Modul 4: Vrede, få nøglen til hvordan du dealer med dit barns vrede!  

 • Hvordan kan du støtte dit barn til at deale med vrede.
 • Giv plads til vreden og lær ikke at være bange for den. Her lærer du hvordan

Modul 5: Slut fred og få skabt ro og hygge I familien  

 • Stop med at være i krigzonen- skab fred, her lærer du hvordan
 • Sådan skaber du et frirum til alle i familien
 • Kom på samme hold og se magien brede sig derfra

Hvis du vil stå stærk i dig selv som forælder, og tage lederskabet på dig, som den rare empatiske, søde og fleksible mor/far, du altid har drømt om at være, så har du nu muligheden..

 

Sagt af skønne tidligere deltagere efter forløbet:

“Jeg oplever at jeg er kommet nærmere min søn på en positiv måde.”

Jeg har fokus på de råd og teknikker jeg har lært, sådan så jeg oftere får taget de rigtige beslutninger i dagligdagen. Specielt i de svære situationer der opstår. Her er det blevet nemmere for mig at finde en god vej eller løsning.”

“Jeg har fået en langt større tro på at den måde jeg gør tingene på er helt ok.”

“At jeg sjældnere træffer de forkerte beslutninger eller “mister hovedet”. Hvis jeg først bliver sur eller skælder ud, tager det endnu længere tid at få vendt situationen til noget positivt. Har fokus på at jeg sammen med min datter får løst konflikterne.”

“Sikkerhed i vores ståsted om hvordan vi skal gribe situationen an, og optimisme om at der kan findes en indretning af hverdagen, hvor der er plads til os alle trods forskellighederne.”

“Fordi de viljestærke børn kræver noget andet end det man hører og læser om andre steder! Forløbet her er unikt og kan skabe forandring hvis man er kørt fast.” 

 “Det er det eneste sted jeg kender, hvor der er en forståelse og accept af de viljestærke børn” 

Sådan foregår det:

En gang om ugen over 5 uger lander et nyt modul (en video af mellem 40-60 minutters varighed) hos dig i indbakken. Der vil være små opgaver fra gang til gang. Du kan deltage med din forældremakker hjemme i stuen og når det passer jer bedst. Så det er bare med at smække benene op med et god kop kaffe og chokolade, så er i igang med at skabe forandring…

Forløbet + en 60 min. individuel session med Smilla Lynggaard, som afholdes når forløbet er gennemført..Din investering er 3500 kr

Du kan allerede komme igang nu… Ja, tak, jeg vil igang med at skabe varig forandring nu