Måltider med god stemning!

-Sådan slipper i for konflikter og uro ved bordet. Måltider med god stemning

Online video-kursus med 5 video og en lydfil.

Som børnefamilie vil du gerne mødes ved spisebordet, hygge og høre om resten af familiens dag. Du ønsker at skabe kontakt med dine børn, som du måske ikke har set det meste af dagen. Du laver kærlighedsmad og gør dig umage med at skabe en stemning. Måske er måltidet det eneste tidspunkt, hvor i som familie er samlet.

Derfor er måltidet vigtigt og der er mange forventninger til hvordan det skal være. Du drømmer sikkert om at i sidder og småsnakker og alle spiser og hygger!

Men ved du hvad, sådan er det i de færreste hjem.

Og måske oplever du mest af alt at have lyst til at få måltidet overstået hurtigst muligt, og komme i gang med at putte børn og få RO…

Og ved du hvorfor? Det er fordi, at vi som familie kommer med hvert vores forventninger, vores ønsker og tanker om hygge og mad.. Og det vildeste er at de færreste får taget stilling til det i fælleskab. Hvad er det perfekte måltid, hvad er hygge, hvad er god mad, hvad er vores bordregler etc..

Det gode er så, at når i som familie ved hvad i ønsker og hvordan i kommer derhen, så kommer forandringen og hurtigere end du tror! Det lærer du på dette online kursus..

Og så er det slut med konflikter og uro ved bordet..

Med nogle simple værktøjer og en konkret plan kan du komme i gang med det samme.

Sådan bliver middagsbordet et rart sted

Forestil dig, at jeres middage kan blive lige præcis de harmoniske spisestunder, du drømmer om – fyldt med nærvær, tid til at lytte, tale og bare være sammen. At middagene bliver rammen om fællesskab og familietid, hvor det er rart at være.

Det kan lade sig gøre. Også for dig og din familie.

Det er tid til at vende alle de dårlige oplevelser ryggen og i stedet samle din familie omkring spisebordet.

Med onlinekurset Måltider- med god stemning! kan du komme i gang med at skabe ændringer for dig og din familie med det samme.

Kurset er delt op i 5 moduler med hvert sit tema, som gør det nemt for dig at dykke ned i lige præcis det emne, du har lyst til.

Modul 1:    Sådan laver I et bord set-up, der virker

For at få tingene til at fungere omkring måltidet skal det grundlæggende fungere. Hvordan dækker du bordet, hvad har i på bordet etc. Rigtig mange undervurderer vigtigheden af den rette borddækning, og det sætter vi fokus på her og hvordan den rette bord set-up kan være medskaber til ro og nærvær ved bordet.

Modul 2:    Værdier – hvad er vigtigt hos jer?

I dette modul skaber vi en værdi-gps for jeres familie, så alle ved, hvor i gerne vil hen. Hvad er vigtigt hjemme hos jer? Hvad vil I gerne ændre på- og hvad vil I bevare?

Modul 3: Vi skal spise!

Nu er maden klar og vi skal i gang med at spise. Men først og fremmest er det vigtigt, hvordan vi ankommer til bordet for at starte ud med det bedste udgangspunkt for at få skabt et hyggeligt måltid. Ja, og hvordan du som forælder kan skabe den gode stemning, så det er et rart sted for alle at være..

Modul 4:   Sådan øver dit barn sig bedst på at smage nyt! – og kræsne børn.

Sådan kommer du i gang med at hjælpe dit barn med at smage på mere og spise mere varieret, og du får skabt trygge rammer, så dit barn vil turde prøve mere, og stille og roligt komme til at spise mere og mere forskelligt. Det handler også om hvordan du kan hjælpe dit barn trygt ud af kræsenhed, men uden magtkampe

Modul 5:   Ude at spise hos andre.

Ja, en ting er, hvad du stiller op, når du er hjemme, noget andet er når du er ude med dine børn.. I dette modul bliver du støttet i at stå mere sikkert i dig og hos dit barn når i er på udebane…

 

Du får altså:

Nogle simple redskaber, der hjælper dig med at håndtere de typiske udfordringer ved spisebordet – både når I er hjemme, og når I er ude.

En helt konkret handlingsplan, som er nem for dig at følge.

Forståelse for, hvorfor middagsmåltiderne gang på gang bliver til kampzoner, hvor alle kæmper mod alle.

Hjælp til at få dit barn til at spise varieret og have lyst til at komme til bordet.

Din nye viden og de konkrete råd er nemme at omsætte til praksis og gør middagsbordet til et rart sted at være for jer alle.

JA-TAK, JEG VIL GERNE KØBE KURSET OG SKABE HYGGELIGE SPISESTUNDER – TRYK HER

Du kan være i gang på et split sekund

Prisen for onlinekurset er 795 kr.

 

Når du har betalt, får du adgang til kurset med det samme.

Med til kurset hører også 1 worksheets, som du kan bruge til at få skabt dine bord-værdier i familien, samt et ark, til at få lavet listen til dit kræsne barn, så i får et bedre overblik over, hvor kræsen han egentlig er… Arkene kan du printe ud og hænge på køleskabsdøren, så du hele tiden har dem i nærheden.

Er du i tvivl om, hvorvidt kurset kan hjælpe dig og din familie, er du altid velkommen til at ringe til mig på 41 43 06 86 eller sende en mail til Smilla@smillalynggaard.dk. 

Måltider med god stemning
Måltider- med god stemning!