Klub Viljestærk-    Helle for dig!

Klub Viljestærk er en klub for dig, der har et viljestærkt barn og gerne vil skabe en familie, hvor der er plads til alle, og hvor hjemmet bliver familiens helle, mere end en kampplads, hvor det føles som om i har fred.

Du bliver klædt på til at deale med det, der nu end opstår i en familien, glæder, sorger, vrede, konflikter og en masse andet…. I Klub Viljestærk får du både den viden og den støtte, du har behov for, for at give dit barn de bedste muligheder, og får at skabe et hjem alle ønsker at komme hjem til…

Jeg ved, det kan føles som en både udfordrende og til tider ensom opgave at være forældre til dit barn, og derfor har jeg lavet Klub Viljestærk. Her har du helle, ingen løftede pegefingre og samtidig får du alle mine bedste værktøjer, tips og tricks, måned efter måned, så kan stå stærkt og fint, som den forældre, jeg ved, du drømmer om at være.

Her kan du melde dig ind i Klub Viljestærk og være med gratis i december, med månedens tema: Sådan kommer du godt igennem julen med et viljestærkt barn! Når du har tilmeldt dig, så får du en bekræftelse på, at du nu er med i klubben. Du skal være hjertelig velkommen…

Meld dig ind her: Klub Viljestærk! 

BONUS I JULI MÅNED: LYT TIL LYDBOGEN: EN VELLYKKET FAMILIE- ER SJÆLDENT SÆRLIG KØN!

Månedens emne bliver lagt op enten som video eller lydfil i FB gruppen og samtidig bliver det lagt op i Simplero, som er en online platform, hvor alt indholdet i klubben kommer til at ligge.

Det er muligt at stille spørgsmål til månedens emne og spørgsmålene svarer jeg på i en live video ugen efter emnet er blevet frigivet. Hvis du kan være med live er du velkommen, hvis ikke ligger den til dig, når du har tid..Spørgsmålene sender du til mig på forhånd og så tager jeg dem med..

Hver 3 måned er der live q & a, hvor der er frit slag ift at stille spørgsmål om udfordringer, konflikter eller hvad du nu bøvler med ift. dit viljestærke barn!

Du kommer ind i en lukket FB gruppe, hvor jeg lægger månedens emne ind. Der kan i forældre udveksle erfaringer og måske frustrationer med hinanden..Jeg laver ingen sparring i gruppen.

Der kommer løbende godter i klubben som bonusser/gaver: cases, interview, eksempler og historier fra det virkelig liv.

KLUB VILJESTÆRK- Helle for dig! kom med i klubben her

Temaer der ligger i Klubben, som du alle får adgang til ved indmeldelse..

Januar 2019:        Vrede!

Februar 2019:       Selvfølelse, og sådan styrker du den!

Marts 2019:           Putning!

April 2019:            Grænser og grænsesætning!

Maj 2019:              Om at være forældre på din måde og find ro i det!

Juni 2019:             Sådan passer du godt på dig selv, som forældre til et viljestærkt barn! 

Juli 2019:               Sådan skaber du gode måltider!

August 2019:         Dårlig samvittighed, og hvordan det bliver din ven!

September 2019:   Viljestærke og deres søskende! Hvordan støtter og hjælper du til at relationen bliver stærk.

Der kommer mange spændende emner i Klub Viljestærk, nogle af de næste er:

Viljestærk forælder til et viljestærkt barn!

Konflikter, sådan ved du hvad du gør!

Hvornår er vi gode nok forældre?

Pris 149 kr pr måned. Hasp en plads i klubben her