Klub Viljestærk-    Helle for dig!

Klub Viljestærk er en klub for dig, der har et viljestærkt barn og gerne vil skabe en familie, hvor der er plads til alle, og hvor hjemmet bliver familiens helle, mere end en kampplads, hvor det føles som om i har fred.

Du bliver klædt på til at deale med det, der nu end opstår i en familien, glæder, sorger, vrede, konflikter og en masse andet…. I Klub Viljestærk får du både den viden og den støtte, du har behov for, for at give dit barn de bedste muligheder, og får at skabe et hjem alle ønsker at komme hjem til…

Jeg ved, det kan føles som en både udfordrende og til tider ensom opgave at være forældre til dit barn, og derfor har jeg lavet Klub Viljestærk. Her har du helle, ingen løftede pegefingre og samtidig får du alle mine bedste værktøjer, tips og tricks, måned efter måned, så kan stå stærkt og fint, som den forældre, jeg ved, du drømmer om at være.

 

Her kan du melde dig ind i Klub Viljestærk og være med gratis i december, med månedens tema: Sådan kommer du godt igennem julen med et viljestærkt barn! Når du har tilmeldt dig, så får du en bekræftelse på, at du nu er med i klubben. Selve klubben åbner den 3. december, så da hører du mere fra mig. Du skal være hjertelig velkommen…

Meld dig ind her: Klub Viljestærk! 

Månedens emne bliver lagt op enten som video eller lydfil i FB gruppen og samtidig bliver det lagt op i Simplero, som er en online platform, hvor alt indholdet i klubben kommer til at ligge.

Det er muligt at stille spørgsmål til månedens emne og spørgsmålene svarer jeg på i en live video ugen efter emnet er blevet frigivet. Hvis du kan være med live er du velkommen, hvis ikke ligger den til dig, når du har tid..Spørgsmålene sender du til mig på forhånd og så tager jeg dem med..

Hver 3 måned er der live q & a, hvor der er frit slag ift at stille spørgsmål om udfordringer, konflikter eller hvad du nu bøvler med ift. dit viljestærke barn!

Du kommer ind i en hemmelig FB gruppe, hvor jeg lægger månedens emne ind. Der kan i forældre udveksle erfaringer og måske frustrationer med hinanden..Jeg laver ingen sparring i gruppen.

Der kommer løbende godter i klubben som bonusser/gaver: cases, interview, eksempler og historier fra det virkelig liv.

 

Vi starter 3. december, og jeg glæder mig helt vildt…

Temaet for december bliver: Sådan kommer du godt igennem julen med et viljestærk barn!

Og det fede er at december er gratis!

– betaling fra januar og der er ingen binding, du skal bare huske at melde dig ud igen

Næste 6 måneders temaer:

Dec: Sådan kommer du godt igennem julen med et viljestærkt barn!

December måned er både speciel, magisk, hyggelig og på samme tid kan det være en rigtig udfordrende tid for de viljestærke børn!

Kalenderen der kun må åbnes en gang om dagen. Julen som føles langt ude i fremtiden. Forventninger, som minder om en flytur til månen. Travlhed. Og så for ikke at glemme juleaften eller måske hele dagen. Det kan virkelig være en lang dag, hvor børnene bare er så smadder trætte, dér hvor det hele går igang.. Så der er nok at tage fat i i december måned i Klub Viljestærk.

De næste 6 måneders temaer ser du her!

Januar:         Vrede!

Februar:       Selvfølelse, og sådan styrker du den!

Marts:           Grænser og grænsesætning!

April:            Måltider, sådan skaber du gode måltider!

Maj.               Om at være forældre på din måde og find ro i det!

Juni:              Sådan passer du godt på dig selv, som forældre til et viljestærkt barn!

 

Der kommer mange spændende emner i Klub Viljestærk, nogle af de næste er:

Viljestærk forælder til et viljestærkt barn!

Dårlig samvittighed, og hvordan det bliver din ven!

Sommerferie med dit viljestærke barn!

Konflikter, sådan ved du hvad du gør!

Hvornår er vi gode nok forældre?

Pris 149 kr pr måned. December måned gratis. Haps allerede nu en plads i klubben, og kom godt igennem julen..