Hjælp dit barn af med kræsenhed og få hyggelige måltider.

Online kursus.

Som børnefamilie vil du gerne mødes ved spisebordet, hygge og høre om resten af familiens dag. Du ønsker at skabe kontakt med dine børn, som du måske ikke har set det meste af dagen. Du laver kærlighedsmad og gør dig umage med at skabe en stemning. Måske er måltidet det eneste tidspunkt, hvor i som familie er samlet.

Derfor er måltidet vigtigt og der er mange forventninger til hvordan det skal være. Du drømmer sikkert om at i sidder og småsnakker og alle spiser og hygger!

Men ved du hvad, sådan er det i de færreste hjem.

Og ved du hvorfor? Det er fordi, at vi som familie kommer med hvert vores forventninger, vores ønsker og tanker om hygge og mad.. Og det vildeste er at de færreste får taget stilling til det i fælleskab. Hvad er det perfekte måltid, hvad er hygge, hvad er god mad, hvad er vores bordregler etc..

Det gode er så, at når i som familie ved hvad i ønsker og hvordan i kommer derhen, så kommer forandringen og hurtigere end du tror! Det lærer du på dette online kursus..

Og så er det slut med konflikter og uro ved bordet..

Med nogle simple værktøjer og en konkret plan kan du komme i gang med det samme.

Kender du det, at dit kræsne børn, bare ikke spiser din mad, at det føles uoverskueligt at spise ud hos andre, for hvad så når dit barn ikke vil spise maden…Og måske oplever du mest af alt at have lyst til at få måltidet overstået hurtigst muligt, og komme i gang med at putte børn og få RO…

Men sådan behøver det simpelhen ikke at være.. du kan få skabt en sted, hvor alle kommer til bordet og ønsker at være der, og spiser og sludrer, hvor i kan få skabt et frirum for både børn og voksne… Og hvor du får dealet med dit barns kræsenhed, så det stille og roligt ændrer sig.. både hjemme og ude…

 

Sådan bliver middagsbordet et rart sted

Forestil dig, at jeres middage kan blive lige præcis de harmoniske spisestunder, du drømmer om – fyldt med nærvær, tid til at lytte, tale og bare være sammen. At middagene bliver rammen om fællesskab og familietid, hvor det er rart at være.

 

Det kan lade sig gøre. Også for dig og din familie.

Det er tid til at vende alle de dårlige oplevelser ryggen og i stedet samle din familie omkring spisebordet.

Med onlinekurset Sådan skaber du ro ved spisebordet kan du komme i gang med at skabe ændringer for dig og din familie med det samme.

Kurset er delt op i 5 moduler med hvert sit tema, som gør det nemt for dig at dykke ned i lige præcis det emne, du har lyst til.

 

-Sådan laver I et bord set-up, der virker

For at få tingene til at fungere omkring måltidet skal det grundlæggende fungere. Hvordan dækker du bordet, hvad har i på bordet etc

 

-Værdier – hvad er vigtigt hos jer?

Hvad er vigtigt hjemme ved jer, hvordan får i snakket om jeres værdier, så i står skarpt i hvad i gerne vil og hvad i gerne vil ændre på.. værdierne bliver din families GPS ift at komme i mål med måltiderne

 

-Vi skal spise!

Hvordan kommer i til bord, hvordan får i måltidet til at glide, så alle har lyst til at komme til bords

 

-Kræsne børn – hvad så?

Sådan kommer du i gang med at hjælpe dit barn ud af kræsenhed- uden kamp. Sådan får du skabt trygge rammer, så dit barn vil turde prøve mere, og stille og roligt komme til at spise mere og mere. Du vil også blive opmærksom på, om dit barn mon er så kræsen, som du går og tror

 

-Ude at spise hos andre.

Ja, en ting er, hvad du stiller op, når du er hjemme, noget andet er når du er ude med dine børn.. I dette modul bliver du støttet i at stå mere sikkert i dig og hos dit barn når i er på udebane…

 

 

Du får altså:

 

  • Nogle simple redskaber, der hjælper dig med at håndtere de typiske udfordringer ved spisebordet – både når I er hjemme, og når I er ude.

 

  • En helt konkret handlingsplan, som er nem for dig at følge.

 

  • Forståelse for, hvorfor middagsmåltiderne gang på gang bliver til kampzoner, hvor alle kæmper mod alle.

 

  • Hjælp til at få dit barn ud af kræsenhed uden kamp

 

Din nye viden og de konkrete råd er nemme at omsætte til praksis og gør middagsbordet til et rart sted at være for jer alle.

 

JA-TAK, JEG VIL GERNE KØBE KURSET OG SKABE HYGGELIGE SPISESTUNDER – TRYK HER

 

Du kan være i gang på et split sekund

Prisen for onlinekurset er 1195 kr.

 

Når du har betalt, får du adgang til kurset med det samme.

Med til kurset hører også 1 worksheets, som du kan bruge til at få skabt dine bord-værdier i familien, samt et ark, til at få lavet listen til dit kræsne barn, så i får et bedre overblik over, hvor kræsen han egentlig er… Arkene kan du printe ud og hænge på køleskabsdøren, så du hele tiden har dem i nærheden.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt kurset kan hjælpe dig og din familie, er du altid velkommen til at ringe til mig på 41 43 06 86 eller sende en mail til Smilla@smillalynggaard.dk.