Gode råd kan være som slag i hovedet!

Gode råd kan være som slag i hovedet!

Råb er skadeligt for dine børn! Skæld ud er som at slå med tungen! Du skal ikke lade ham styre dig! Du skal vise lederskab! Du skal ikke ikke være så eftergiven! Du skal turde sige nej! Du skal være nærværende!

Ingen af disse ”gode” råd tager jo højde for det virkelige liv, mit eller dit liv.

Moderen der i ny og næ råber af sit barn, kan komme fra en barndom, hvor det at få en lussing var hverdagskost. Og hun må derfor siges at være kommet langt.

 

Moderen der skælder ud, kan være stresset og klarer lige med nød og næppe at sørge for mad på bordet og noget rent tøj at have på. Under omstændighederne vil jeg sige at hun klarer mere end, hvad vi kan forvente af mange i denne situation.

 

Moderen der ikke skal lade sig styre af sin søn, har siden sin barndom haft svært ved at sige fra og sige nej, men arbejder og øver sig dagligt på det.

 

Du skal ikke være for eftergiven. Moderen er vokset op i et hjem, hvor der var meget skrappe regler og hvor forældrene havde mange regler. Moderen har derfor besluttet at sine børn i hvert fald ikke skal vokse op sådan..

 

Du skal turde sige nej. Moderen har et stor hjerte og ønsker at hjælpe så mange som muligt og har derfor svært ved at sige nej.

 

Du skal være nærværende. Moderen er bekymret for sin veninde som er syg og tænker derfor en del på sin veninde. Men ved godt hvor vigtigt det er at være nærværende..

 

 

Jeg håber at du kan se hvor jeg vil hen?

 

 

Så lad os stoppe med at dømme hinanden..

 

Rigtig mange forældre rykker sig dagligt. De ikke er i mål, og det ved de godt, at de ikke er.

 

Men de er i hvert fald på vej..

 

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Camilla’s holdning til de gode råd her (det minder lidt om mit, som du kan læse […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *