Forælder og helt menneske – find svarene i dig selv

Som forældre i dagens Danmark får vi fra alle sider utallige gode råd om, hvordan vi bedst opdrager vores børn. Den rigtige måde at opdrage på, er ikke mere overleveret fra vores forældre. Det betyder, at vi hver især må skabe vores egen måde at være forældre på. Med udgangspunkt i en stærk overbevisning om, at svaret ligger inden i dig selv, har jeg udviklet denne workshop.

Grundlæggende ønsker vi det samme af vores børn, som vores egne forældre ønskede af os. Nemlig, at de er glade, hører efter, spiser pænt og svarer ordentligt. Og vi har store forventninger til os selv som forældre. Men mens vi selv måske blev straffet eller sendt på værelset, hvis vi var sure og vrede, er mange af dagens forældre i tvivl om, hvad de skal stille op med børnenes stærke følelser.

Du vil opleve, at du går fra workshoppen med større indblik i hvor du kan finde svarene og mere ro i systemet og mindre dårlig samvittighed.. Så kom glad.

På workshoppen ser vi på redskaber du kan bruge i din hverdag. Vi finder sammen frem til, hvordan du som forældre får familielivet til at fungere i en travl hverdag. Vi kommer omkring emner som grænsesætning, stærke følelser, konflikter, selvværd og selvtillid, mad og søskende, og hvad der ellers dukker op.