Fix aldrig noget dumt, med noget endnu mere dumt!

Fix aldrig noget dumt, med noget endnu mere dumt!

Jeg blev for noget tid siden kontaktet af en journalist, der gerne vil have min kommentar på en sag i Nordjylland.. hun havde ikke så mange info og detaljer, så jeg kan ikke garantere for, at den er helt sandhedstro. Men i korte træk var historien sådan:

En dreng havde smurt margarine på en mands vindue.. manden kommer, mens drengen gør det, manden bliver vred og smører drengen ind i margarine, drengens forældre lægger sag an, manden får en dom..”

Hmm, hvad skulle jeg svare på det.

Der er jo mange ting at tage i betragtning. Drengen var jo på en andens mands grund, drengen havde gjort noget dumt. Vi ved ikke, om drengen har gjort det mange gange, eller om der er en bagvedliggende grund. Nå, men som jeg allerede har skrevet, kunne jeg ikke få flere detaljer, så mit korte og eneste svar var:

”Når nogen gør noget, som ikke er smart eller måske decideret dumt, kan vi ikke løse det ved at gøre noget, der er endnu mere dumt”.

Så derfor vil min opfordring være, lad os alle prøve at gøre noget fornuftigt, når der er nogen i vores omgivelser, som gør noget dumt eller usmart, og måske specielt ift vores børn..

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *