Familierådgivning hos Smilla Lynggaard

Familierådgivning hos Smilla Lynggaard, hvor du som forælder får de værktøjer, der virker for dig!

Familierådgiver Smilla Lynggaard

For dig som forældre starter en ny rejse, når du står med et lille menneske i dine arme. Du kender ikke barnet, og du kender måske heller ikke dig selv som forældre. Du skal nu samle viden og erfaringer, og finde ud af, hvad virker for dit barn, og hvad føles ok for dig som forældre.

Der er så meget læsestof, som aldrig for, ift at blive forældre. Hvad er rigtigt og hvad er forkert. Bølgerne går ofte højt. Børn i sengen, børn ud af sengen. Sut, ikke sut. Etc.

Jeg tror ikke på, at der er noget, der er rigtigt og noget, der er forkert. (Og så skal jeg selvfølgelig lige sige, at jeg ikke er fortaler for, at vi slår børn eller skælder ud, men det går jeg ud fra at du som forældre allerede har fået tudet ørene fulde af).

Jeg tror på, at det der føles rigtigt for dig, også er rigtigt for dig. Når du føler dig som en god forældre, så er du en god forældre..

———————————————————————————-

Din værkstøjskasse

Så det gælder om at fylde de værktøjer i din værktøjskasse, som virker og som giver dig en god mavefornemmelse.

De værkstøjer naboen bruger, virker ikke nødvendigvis i dit hjem. Det gør ikke deres værkstøjer forkerte. De virker bare ikke hos dig.

Mange gange bliver diskussionerne, hvad er rigtigt og hvad er forkert og der bliver nærmest råbt i kap, for at vinde den diskussion. Det er meget mere interessant at bruge krudtet på hvad der virker og hvad der føles rigtigt..

Du har mulighed for her at booke min hjælp til at få fyldt din værktøjskasse med brugbare værkstøjer, som du er tryg ved og som føles rigtige for dig og din familie.

Du vil opdage, hvor hurtigt forandringerne kommer i din familie, når du har de rette værkstøjer..

Rådgivning foregår over telefon.

Udfordringer jeg fx kan hjælpe med:

  • Højt konfliktniveau i familien
  • Dårlig stemning
  • Din vrede
  • Dit barns vrede
  • Uenighed mellem dig og din forælder-makker ift opdragelse
  • Usikkerhed i rollen som forælder
  • Dit barns dårlige selvfølelse
  • Mange bekymringer, tanker og dårlig samvittighed.
  • Viljestærke børn
  • Sensitive børn

————————————————————————————

Nyhed: samlet pakke med online forløb + 60 min. session.

Online forløbet: Slut fred med dit viljestærke barn + en individuel rådgivning session (60 minutter). Online forløbet er spækket med 5 timers video, hands on øvelser. Lige til at gå til og skaber hurtigt de ændringer du ønsker, og når du så afslutter forløbet med en individuel session, så får i luget i de sidste udfordringer, som ikke er blevet luget ud under forløbet.. Du kan læse mere om forløbet her

1 stk viljestærke online forløb + 60 minutter individuel rådgivning pris 3500 kr. Book her  og kom igang med det samme…

Sådan foregår Familierådgivning:

En session er en time. Jeg tilbyder rådgivning pr. telefon. Du kan primært booke i dagtimerne mellem 9-15. Men har også enkelte senere tider.

Du skal ikke forberede dig inden du starter rådgivning. Hvis du er i forløb, så anbefaler jeg at der går ca. to uger mellem hver rådgivning.

Du er velkommen til at sende mig en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at jeg ringer dig op..  Send mail til smilla@smillalynggaard.dk

Sagt om rådgivning hos Smilla