En vellykket families manifest..

FOR DEN VELLYKKEDE, MEN SJÆLDENT SÆRLIG KØNNE FAMILIE… 10 simple punkter til at skabe et simplet og vellykket familieliv.

Du kan downloade familiemanifestet…. Print det eventuelt ud, og hæng det op på køleskabet, på opslagstavlen eller læg det på dit skrivebord. Manifestet er fra bogen: En vellykket familie- er sjældent særlig køn!

Husk at fejle og husk at fejre

Vi er så vant til at sætte autopiloten til og til, at vi kun har to muligheder: Enten skal vi være der for vores børn og give fuldstændigt slip på os selv, eller også har vi så meget fokus på os selv, at vi umuligt kan være opmærksomme på vores børn. Vi må godt være os selv med de behov, ønsker og tanker, vi nu engang har, og det må vores børn også. Alle i familien skal have et liv, de trives med. Og alle skal føle sig heldige.

Hvis du kun skal huske én ting

Måske er der så meget, der fylder i dit liv, at du ikke kan huske alt det, du har læst her i bogen. Og måske glemmer du også nogle af øvelserne eller punkterne i manifestet, efterhånden som hverdagen tager over, selvom du ellers havde svoret, at du ville huske det.

Hvis du, når du har lukket bogen i, kun skal huske én ting; én ting, som til gengæld er så gennemgribende, at det får lov til at stå for sig selv og ikke blot som et nummer i rækken; én sætning, som skal minde dig om, at I alle gør det, så godt I kan, og at jeres familie er helt okay, som den er, selvom den ikke er særlig køn at se på, så er det dette:

Tilgiv dig selv og dine børn-Og giv hinanden lov til at fejle.

Her kan du skrive dig op og downloade listen og vejen til et simplere familieliv.. lige klar til at printe og sætte på køleskabet.. Manifestet er fra bogen: En vellykket familie- er sjældent særlig køn!