En vellykket familie er sjældent særlig køn!


En vellykket familie- er sjældent særlig køn! Du kan tage lydbogen med på farten. På bilturen, gåturen eller når tøjet skal lægges sammen..

Varighed 4 timer og 19 minutter

Læs mere om bogen her

Sagt om bogen:

“Hvor er det dog en vigtig bog, du har skrevet!! Jeg har slugt! den. Har printet manifestet og har hængt det op – så jeg ser det hver dag. Og nu skal tingene så bundfælde sig i mig. Din afslutning omkring at tilgive og give lov til at fejle fik mig til at græde.

Jeg indrømmer gerne, at der flere gange, mens jeg lyttede, sad en djævel på mine skuldre og hviskede i mit øre: “Det er for sent, det dér har du jo gjort helt forkert, du har allerede fucket dine børn op. Din ældste er jo 11. Du kan ikke nå råde bod”. Alt sammen imens jeg var meget bevidst om, at det jo er i direkte modstrid med bogens budskab. Så jeg vil øve mig på at tillade mig selv at fejle, og holde pauser, og have det sjovt, og tanke op – sammen med mine børn og alene!”    Marie-Louise, mor til 2

Sagt om bogen:

“Fem stjerner herfra. Jeg købte Smillas bog, og så lå den et stykke tid på natbordet. Som forælder var jeg træt af eksperter – og bare træt, men da jeg en søndag eftermiddag læste de første linjer, kunne jeg ikke stoppe igen. Endelig en, der kunne forstå, endelig en med menneskelig forståelse og empati, endelig en, der er på børnenes og forældrenes side.  Lise, mor til to

Sagt om bogen:

“Endelig én, der sætter ord på det, vi er mange, der har brug for at høre! Med “En vellykket familie” får Smilla for alvor gjort op med alle de råd, meninger og kritiske røster, man kan lægge under for som forælder. Alt det, man burde gøre, men som man bare ikke kan få til at fungere i sin familie. Bogen giver mig mod på at være mor og familie på min måde – og at følge det, der fungerer for os frem for krampagtigt at holde fast i alle principperne.” Mette, mor


Prisen på lydbogen: En vellykket familie- er sjældent særlig køn! 250 kr. Den lander straks efter køb i din indbakke…Haps den her