Klub viljestærk

De oversete gaver ved at være et viljestærkt barn!

Hvis du har et viljestærkt barn, kan det sikkert til tider være svært at få øje på fordelene ved dit viljestærke barn. Og det betyder heller ikke at det ikke er benhårdt at være forældre til et viljestærkt barn. Det betyder bare at der også er mange fine gaver at hente. Der er nemlig gaver ved at være et viljestærkt barn. Så stay tuned.

Dit barn mærker sig selv og sine grænser tydeligt

Dit barn mærker tydeligt, hvad der føles ok og hvad der ikke føles ok. Så når de giver udtryk for at de er mætte, så er de mætte.  Er de trætte, så er de trætte. Er de sultne, ja så er de sultne. Fryser de ikke, ja så fryser de ikke. Har de ikke overskud til en legeaftale siger de nej. Føler de sig utrygge ved at blive passet af andre, er det nærmest umuligt at det kommer til at ske.

Gaven:  Viljestærke lader ikke deres grænser overskride

De lever i nuet og kun nuet eksisterer

Det vi som forældre skal være opmærksomme på er at de lever i nuet. Så derfor når vi taler om behov, så er det nu. Vente til imorgen, når det er idag at de vil have is, er nærmest en umulighed. De kan det rigtig mange har brug for at træne, nemlig at være tilstede lige nu og her.

Gaven: Viljestærke er nærværende og tilstede i nuet

Dit barn er vant til at gå egne veje også selvom andre måske tænker, at de er åndsvage

Viljestærke børn søger ikke efter nemme løsninger, for nemme løsninger er som det lyder nemlig for nemme. De søger udfordringer, læring, eksperimenter. De undrer sig og stiller spørgsmål ved PLEJER og SÅDAN ER DET BARE.. De tænker ud af boxen og tør hvor andre tier eller tøver. Det er ikke fordi de er iscenesættende, det er mere et indre drive..

Gaven:  Viljestærke tør gå imod strømme og tør gå egne veje. De går langt for det der er vigtigt for dem.

Dit barn har en stærk bullshit-detektor

Viljestærke børn kan du ikke løbe om hjørner med. Du kan ikke sætte et smil op og sige at du ikke er vred, hvis du inderst inde er vred. Den går ikke. Du kan ikke sige at alt er ok, hvis det ikke er. Det opdager de.

Gaven: Dit barn er smadder kompetent til at læse sine opgivelser og sine medmennesker, og gennemskuer uærlige mennesker på et sekund


P.S. Hvis du har et viljestærkt barn og du kæmper eller ønsker at finde hjælp eller mere viden, så er du havnet det rette sted… Du kan gøre som 3000 andre og få hjælp til at slutte fred ved hjælp af min bog: Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv! .


Eller du kan tage testen og finde ud af om du mon har et viljestærkt barn her.


0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar