Børnefamiliens hverdags konflikter.

Ønsker du at stå stærkt i konfliktsituationer og få redskaber til at deale med de udfordringer, der opstår i din familie?

Konflikter i en familie hverken kan eller skal undgås. Når vi er klædt på med de rigtige redskaber, kan vi håndtere konflikterne på en god måde.  I stedet for at være problematiske – bliver de et udviklingsrum. Derved kommer vi tættere på hinanden og blive klogere på både os selv, vores børn og vores partner.

Grundlæggende ønsker vi det samme af vores børn, som vores egne forældre ønskede af os. Nemlig at de er glade, hører efter, spiser pænt og svarer ordentligt. Og vi har store forventninger til os selv som forældre. Men, mens vi selv blev straffet eller sendt på værelset, hvis vi var sure og vrede, er mange af dagens forældre i tvivl om, hvad de skal stille op med børnenes stærke følelser.

I workshoppen ser vi på redskaber, du kan bruge i din hverdag. Vi finder sammen frem til, hvordan du som forældre får familielivet til at fungere i en travl hverdag. Vi kommer omkring emner som grænsesætning, stærke følelser, konflikter, selvværd og selvtillid, mad og måltider, putning og søskende.